GSM

Gsm-gebruik is toegestaan in het ziekenhuis met uitzondering van een aantal aangeduide afdelingen. U moet wel op 1 meter afstand blijven van alle actieve medische apparatuur om alle storingen te vermijden. Onze medewerkers gebruiken DECT-toestellen die er uitzien als GSM-toestellen. Deze toestellen hebben echter een veel lager vermogen dan een GSM en mogen dan ook overal worden gebruikt.

TOESTEL OP UW KAMER

Alle kamers zijn uitgerust met een vast telefoontoestel. Een aansluiting is aan te vragen aan het onthaal, waarna een code wordt verkregen. Met deze code kan de patiënt zelf bellen en opgebeld worden van buiten het ziekenhuis. Meer info over tariefeenheden vindt u terug in de onthaalbrochure.

DRAADLOOS INTERNET

Er is draadloos internet aanwezig op alle kamers. Dit wordt gratis aangeboden. Een gebruikersnaam en paswoord kan verkregen worden aan het onthaal. Tevens is er gratis draadloos internet aanwezig in het restaurant (zonder gebruikersnaam en paswoord).

RADIO

Elke patiënt beschikt in de kamer over een toestel voor radiodistributie, waarop de programma''s van Radio 1, Radio 2, Klara en 4 FM ontvangen worden.

TELEVISIE

Op elke patiëntenkamer is er een televisie met afstandsbediening. Een overzicht van de tv-zenders ligt op de kamer. Meer info vindt u terug in de onthaalbrochure.

BIBLIOTHEEK

Via de mobiele bibliotheek van het Rode Kruis, die langskomt op donderdagnamiddag, kan men boeken ontlenen.

ROKEN

Het is verboden om te roken in het ziekenhuis, behalve op de daartoe voorziene plaatsen. Er is een kleine rookruimte naast de fietsenstalling.